VELKOMMEN TIL BJERKREIMSMARKEN 2017

SISTE HELGA I SEPTEMBER SKJER DET - OG VI GLEDER OSS TIL Å ØNSKE DEG VELKOMMEN!

I disse dager klargjøres markensområdet for årets store Happening - Bjerkreimsmarken 2017!

 

At Bjerkreimshallen brant ned til grunnen 24.februar i år,  skapte unektelig ekstra utfordringer for oss.

Men samtidig har vi opplevd et utrolig engasjement blant våre trofaste og nye utstillere, sambygdinger, sponsorer og andre som setter pris på god gammeldags markensstemning!

I år vil mange store messetelt bli tatt i bruk, så det vil være fullt mulig å gå tørrskodd gjennom størsteparten av Utstillingsområdet, dersom været skulle slå seg vrangt. 
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      Du vil finne utstillere som tilbyr et stort utvalg av produkter, alt fra hjemmeproduserte artikler, spennende og tradisjonsrik mat, nips, biler, til store landbruksmaskiner!       Ikke minst så treffer du dyktige fagfolk, som står klare for å svare på spørsmål og gi råd og veiledning, om du skulle ønske det.                  

Også i år vil vi tilby oppstillingsplass for Bobiler og Campingvogner nært Markensområdet, med god tilrettelegging og kontaktperson som vil gjøre sitt beste for at markenshelga skal bli en hyggelig opplevelse for våre overnattingsgjester. Mer informasjon finner du under punktet "Overnatting".

Bjerkreimsmarken går av stabelen fra fredag 29.september til søndag 1.oktober2017, og er ei landbruk- og fritidsmesse, der en i tillegg til ca 110 utstillere og salgsboder kan oppleve dyreutstillinger og underholdning.

Mat og mattradisjonar er viktig og du vil med stor sannsynlighet treffe kjentfolk, til en god drøs!       

En stor takk til utstillere, dugnadsarbeidere, gjester fra fjern og nær, næringsliv, og ikke minst bygdas innbyggere som var med og gjorde Bjerkreimsmarken 2016 til en suksess, og velkommen til Bjerkreimsmarken i 2017!

 

Årets Bjerkreimsmarken blir nr. 31 i rekken, der 10 til 15 tusen tar turen innom. Marken blir alltid arrangert siste helga i september.