VELKOMMEN TIL BJERKREIMSMARKEN 2017

Det er med en spesiell følelse at vi også i år kan ønske velkommen til Bjerkreimsmarken!


24. februar 2017 brant utstillingshallen vår ned til grunnen, og med ett måtte vi tenke helt nytt!

Men sånne hendelser fører fort til kreative og positive løsninger. Så i år blir det et annerledes - men minst like bra Marken, som går av stabelen fra fredag 29. september til søndag 1. oktober!

Programarbeidet er godt i gang. Vi kan love variert og spennende underholdning for små og store, så følg med på vår facebookside hvor vi vil legge ut aktuelt stoff fortløpende.

Utstillerne er full gang med påmeldinger for å sikre seg standplass. Store messetelt sikrer at du kan gå torrskodd gjennom størsteparten av utstillingsområdet.  

Også i år vil vi tilby oppstillingsplass for Bobiler og Campingvogner nært Markensområdet, med god tilrettelegging og kontaktperson som vil gjøre sitt beste for at markenshelga skal bli en hyggelig opplevelse for våre overnattingsgjester. Mer informasjon finner du under punktet "Overnatting".

Bjerkreimsmarken går av stabelen den 29.09 - 01.10.2017, og er ei landbruk og fritidsmesse, der ein i tilegg til ca 120 utstillarar og salgsboder kan oppleva dyreutstillingar og underholdning.

Mat og mattradisjonar er viktig og du vil med stor sannsynlighet treffe kjentfolk, til ein god drøs!  En stor takk til utstillere, dugnadsarbeidere, gjester fra fjern og nær, næringsliv, og ikke minst bygdas innbyggere som var med og gjorde Bjerkreimsmarken 2016 til en suksess, og velkommen tilbake i 2017!

Årets Bjerkreimsmarken blir nr 31 i rekken, der 10 til 15 tusen tek turen innom. Marken blir alltid arrangert siste helga i september.