Velkommen til Bjerkreimsmarken 2016

Gla`melding!
I fjor kunne vi for første gang tilby oppstillingsplass for Bobiler og Campingvogner nært Markensområdet. I år vil vi bedre tilretteleggingen for våre gjester som velger dette tilbudet. Mer informasjon finner du under punktet "Overnatting".

I år er arrangeres Bjerkreimsmarken for 30. gang. Det kommer ikke til å gå upåaktet hen.....

Vi håper våre gjester vil sette pris på nyheter som SPEED SHEARING & QUIZ - GROPSTEIKING AV LAM - BLUES & ROCK  og ikke minst JUBILEUMSHOWET, i tillegg til vårt tradisjonsrike program. Det samme håper vi også for våre yngste gjester, som i år kan hygge seg med bl.a. BARNAS DISKOTEK - SJØRØVERSHOW og KLOVNEN BUSTER, i tillegg til konkurranser og annen moro!  

Markenskomitèen har jobbet godt gjennom vinter og vår, og vi er stolte over å kunne presentere programmet for årets Bjerkreimsmarken! Du finner det under tittelen "Program" i hovedmenyen.  

Bjerkreimsmarken går av stabelen den 23 - 24 - 25. september, og er ei landbruk og fritidsmesse der ein i tilegg til ca 120 utstillarar og salgsboder kan oppleva dyreutstillingar og underholdning.

Mat og mattradisjonar er viktig og du vil med stor sannsynlighet treffe kjentfolk, til ein god drøs!  En stor takk til utstillere, dugnadsarbeidere, gjester fra fjern og nær, næringsliv, og ikke minst bygdas innbyggere som var med og gjorde Bjerkreimsmarken 2015 til en suksess, og velkommen tilbake i 2016!

Årets Bjerkreimsmarken blir nr 30 i rekken, der 10 til 15 tusen tek turen innom. Marken blir alltid arrangert siste helga i september.